Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Κυκλοφόρησε το The Sims 3 Pets

Η Electronic Arts ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Sims 3 Pets. Η νέα έκδοση του πασίγνωστου franchise έχει ως κεντρικό θέμα τον μοναδικό μικρόκοσμο των κατοικιδίων.

Θα αποκτήσεις ένα κατοικίδιο ή θα γίνεις ο ίδιος κατοικίδιο; Τώρα μπορείς να κάνεις και τα δύο αφού τα κατοικίδια είναι πλέον και Sims! Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του The Sims™ 3 Pets για PlayStation® 3 computer entertainment system, Xbox 360® video game και entertainment system, Nintendo 3DS™ και ως Expansion Pack για PC/ Mac*. Δημιούργημα της βραβευμένης ομάδας του The Sims Studio, το The Sims 3 Petsδίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να μπουν στο παιχνίδι ως κατοικίδια για πρώτη φορά και να δουν τον κόσμο του Sim μέσα από τα μάτια τους.

Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο Create a Pet για να δημιουργήσουν δεκάδες είδη γάτας και σκύλου. Όσοι παίξουν το παιχνίδι σε PlayStation 3, Xbox 360 και PC/Mac θα μπορούν επίσης να σχεδιάσουν το κατοικίδιο τους, είτε ως προς τη γούνα και το χρώμα του, είτε ως προς το μέγεθος, το σχήμα της μουσούδας του και την ηλικία του. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια ποικιλία χαρακτηριστικών της προσωπικότητας των κατοικίδιων τους, όπως το αν θα είναι φιλικά, δραστήρια, αθώα ή απαιτητικά, προσφέροντας στους φίλους του παιχνιδιού την ευκαιρία να δημιουργήσουν ονειρεμένα ή διαβολικά κατοικίδια.

«Τα κατοικίδια ήταν ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πάντα οι παίκτες αυτού του τίτλου, και είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους fans μια συναρπαστική εμπειρία με το The Sims 3 Pets», δήλωσε ο Scott Evans, Γενικός Διευθυντής του The Sims Studio. «Από τη στιγμή που ένας παίκτης ξεκινάει το παιχνίδι, έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει από την αρχή το κατοικίδιο που είχε όταν ήταν παιδί, να εκπαιδεύσει το σκύλο του ώστε να γίνει το πιο αξιαγάπητο ή μισητό κατοικίδιο της γειτονιάς, να μοιραστεί το αγαπημένο του κατοικίδιο στο The Sims 3Exchange ή να παρακολουθήσει τις σχέσεις στοργής που δημιουργούν οι Sims με τα κατοικίδιά τους. Το TheSims 3 Pets αφορά τις μοναδικές στιγμές κάθε παίκτη».

Το The Sims 3 Pets προσφέρει επίσης ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού για κάθε πλατφόρμα. Οι παίκτες του PlayStation 3 και Xbox 360 θα εξερευνήσουν νέους δρόμους και μυστήρια στην βρετανικού στυλ πόλη Sugar Maple Coast. Αντίστοιχα το Karma Powers επιστρέφει στις κονσόλες και δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν περιουσία για το Sim τους ή να του αλλάξουν τελείως τη ζωή. Το νέο Karma Powers περιλαμβάνει: Transmogrify που επιτρέπει στο Sim, είτε είναι γάτα, είτε είναι σκύλος να μετατρέπεται σε διαφορετική ράτσα, Meteor Strike που ρίχνει μετεωρίτες, Feral Possession που μετατρέπει τα κατοικίδια των παικτών σε τρομακτικά πλάσματα και πολλά άλλα.

Με το PC/Mac Expansion Pack, οι παίκτες μπορούν να δημιουργούν και να υιοθετούν σκύλους, γάτες και για πρώτη φορά και άλογα. Οι Fans του παιχνιδιού μπορούν να δημιουργήσουν περιπέτειες για τους Sims τους και τα κατοικίδιά τους, εξερευνώντας παράλληλα σημεία της πόλης που προορίζονται για κατοικίδια, όπως το πάρκο για σκύλους, τη ζούγκλα για γάτες ή τους στάβλους για ζώα. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό για την έκδοση PC/Mac είναι η δυνατότητα που προσφέρει στους παίκτες να αναζητήσουν τον μονόκερο. Ο μαγικός μονόκερος μπορεί να προστεθεί στο νοικοκυριό ενός παίκτη, αφού έχει πρώτα χτιστεί η μεταξύ τους σχέση. Οι μονόκεροι δίνουν αστείες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ευλογήσουν άλλους Sims, να μεταφέρονται με τηλεματική σε όλο τον κόσμο, ακόμα και να βγάζουν φωτιές. Άλλα μικρά κατοικίδια τα οποία μπορούν να έχουν οι Sims, να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά και να τα ελέγχουν πλήρως είναι τα πουλιά, τα τρωκτικά, οι σαύρες, οι χελώνες και τα φίδια.

Μόνο για το Nintendo 3DS, οι παίκτες του The Sims 3 Pets, μπορούν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ένα νοικοκυριό μόνο με κατοικίδια και χωρίς καθόλου ανθρώπινα Sims. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να σώσουν μέχρι και τρία ξεχωριστά παιχνίδια, το καθένα με το δικό του νοικοκυριό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν και ένα τέταρτο μέλος. Το The Sims 3 Pets για Nintendo 3DS επιτρέπει επίσης στους fans να χρησιμοποιούν Play Coins που συλλέγουν από το pedometer και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βαθμοί Karma Power. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν το Nintendo StreetPass™ για να μοιράζονται τους Sims τους και τα κατοικίδιά τους με άλλους κοντινούς χρήστες Nintendo 3DS. 


ΠΗΓΗ: t3mag.gr ,GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου