Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το Android Market Ξεπέρασε Τις 500.000 Εφαρμογές


O συνολικός αριθμός των εφαρμογών που έχουν δημοσιευθεί στο Android Market της Google ξεπέρασε το ορόσημο του μισού εκατομμυρίου το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με στοιχεία ανάλυσης εφαρμογών για κινητά της research2guidance, το Android Market ξεπέρασε τις 500.000 εφαρμογές τον προηγούμενο μήνα, αλλά με πάνω από το 37% των υποβληθέντων εφαρμογών να έχει αφαιρεθεί, στη συνολική διάρκεια της λειτουργίας για διάφορους λόγους.

Το App Store της Apple είχε πάνω από 600.000 επιτυχείς υποβολές εφαρμογών μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την εταιρία, όπου έχουν αφαιρεθεί συνολικά το 24% των εφαρμογών. "Παρά το γεγονός ότι η Apple τακτικά ξεκαθαρίζει το App Store από ακατάλληλες ή παρωχημένες εφαρμογές, οι ενεργές εφαρμογές εξακολουθούν να είναι περισσότερες από αυτές του Android", σημείωσε η research2guidance σε δελτίο τύπου. 


"Είναι πολύ πιθανό ότι οι πιο αυστηρές απαιτήσεις υποβολής αποτρέπουν τους προγραμματιστές να υποβάλλουν πολλαπλές δοκιμαστικές ή χαμηλής ποιότητας εφαρμογές όπου στο Android Market δημοσιεύονται πολλές δοκιμαστικές εκδόσεις, demo, και malware".


ΠΗΓΗ: dailytech.gr, GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου