Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Samsung Galaxy Nexus: Το πρώτο κινητό με Android Ice Cream Sandwich είναι γεγονός!


Σήμερα τα ξημερώματα έγινε και επίσημα η παρουσιάσει του επόμενου Google phone που ακούει στο όνομα Galaxy Nexus και αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία μεταξύ Google και Samsung μετά τη δημιουργία του Nexus S.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Nexus είχαν γίνει γνωστά εδώ και λίγες μέρες αφού είχαν διαρρεύσει στο internet αλλά σήμερα οι δυο εταιρείες τα επιβεβαίωσαν και επίσημα.

Το Galaxy Nexus θα έχει οθόνη 4.65 ιντσών ανάλυσης 720x1280 pixels τεχνολογίας Super Amoled, θα τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα της Google Ice Cream Sandwich ενώ όπως και τα tablets με Honeycomb που έχουν βγει έως τώρα θα έχει μόνο εικονικά πλήκτρα αφής.

Στο εσωτερικό του Galaxy Nexus θα υπάρχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής ΤΙ ΟΜΑΡ 4460 που θα τρέχει στα 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 5MP που όμως θα τραβάει video ποιότητας Full HD ενώ θα έχει και μια δεύτερη για βίντεο κλήσης ανάλυσης 1.3MP.

Το Galaxy Nexus θα έχει ακόμα μπαταρία 1750mAh, υποστήριξη NFC και θα έρχεται σε δυο χωρητικότητες των 16GB και 32GB που θα επεκτείνονται με τη βοήθεια καρτών microSD.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο χωρίς όμως ακόμα να ξέρουμε πόσο θα κοστίζει.

Πηγή: technewz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου