Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τί λέει το πρόσωπό σου για σένα?

Το πρόσωπο λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής…και το σχήμα του προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να …διαβάσεις” έναν άνθρωπο. Στρογγυλό, στενόμακρο, τετράγωνο ή τριγωνικό για όλους υπάρχει απάντηση, την οποία και θα σας δώσω ευθύς αμέσως.


Στρογγυλό
Ένα άτομο με στρογγυλό πρόσωπο θεωρείται ότι έχει μια πιο συναισθηματική προσωπικότητα και μπορεί να είναι ευαίσθητο και να με φροντίδα προς τους άλλους. Προφανώς, αν το διαθέτεις έχεις πολύ ισχυρές σεξουαλικές φαντασιώσεις και απολαμβάνεις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.
Στενόμακρο

Οι επιμήκεις τύποι προσώπου θεωρούνται πολύ πρακτικοί, μεθοδικοί και με μια τάση να κοπιάζουν πολύ. Θα είναι πιο πιθανό να έχεις μυϊκή ή αθλητική σωματική διάπλαση, τα οποία ισοδυναμούν με κάποιο ναρκισσισμό κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στις σχέσεις.
Τετράγωνο
Ένα τετράγωνο πρόσωπο συνδέεται με τη φωτιά και μπορεί να εμφανίζεται ως επιθετικό, φιλόδοξο ή αυταρχικό. Αν είσαι ένας από αυτούς, έχεις απότομο, αναλυτικό, και αποφασιστικής σημασίας μυαλό.
Τριγωνικό

Αυτά τα σχήματα προσώπου παραδοσιακά συνδέονται με ένα λεπτό σώμα και μια πνευματική πειθώ. Οι ειδικοί  συνδέουν αυτό το πρόσωπο με τη δημιουργικότητα και την ευαισθησία, καθώς και ένα φλογερό ταμπεραμέντο.


Πηγή: tsekourati.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου