Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Το ήξερες ότι ζεις παραπάνω χρόνια κοιτώντας το στήθος της γυναίκας?


Για να αρχίσουμε απλά, το στήθος είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό “μέρος” του γυναικείου σώματος για τους άντρες. Γι αυτό εξάλλου και του έχουν δώσει τα χίλια δυο διαφορετικά ονομάτα (τα οποία και δεν θα αποκαλύψω, γιατί μεταξύ μας αγόρια όπως και να το πεις η ουσία είναι μία). Υπάρχουν όμως κάποια θέματα γύρω από το “μυστήριο” στήθος που πολύ θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Και ξεκινώ:



1. Σύμφωνα με τους καθηγητές Marshall Miller και Dorian Solot περίπου το 1% των γυναικών ανέφεραν την ικανότητα που είχαν να φτάνουν σε οργασμό μόνο μέσω της ερωτικής διέγερσης του στήθους τους.
2. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Laval στο Quebec του Καναδά, η οποία διήρκησε 15 χρόνια και δημοσιεύτηκε στο American Journal of Epidemiology, το 73% των γυναικών με εμφυτεύματα στήθους είχαν περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν.
3. Στατιστικά το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο.
4. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Victoria του Wellington, τα στήθη είναι το πρώτο ανατομικό σημείο το οποίο κοιτούν οι περισσότεροι άντρες και για περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλα μέρη του γυναικείου σώματος.
5. Το να κοιτάς ένα γυναικείο στήθος για μερικά λεπτά κάθε μέρα, μπορεί να σου προσθέσει τέσσερα με πέντε παραπάνω χρόνια ζωής.

Πηγή: mychannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου